Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

MSB arbetar för ett säkrare samhälle i en föränderlig värld. Det är vi som stärker Sveriges förmåga att fungera i kris och till och med krig. Det betyder att alla våra medarbetare bidrar till ett land där människor är beredda: Från norr till söder sprider vi kunskap och agerar för att skydda liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter.

Internatenheten på MSB Revinge söker internatmedarbetare till sin verksamhet. Enhetens uppdrag är jämförbart med en kursgård och vi ansvarar för bland annat för att servera frukost, lunch, middag och erbjuda boende till våra gäster. Våra gäster är myndighetens kursdeltagare från hela landet samt internationella gäster.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bl.a. servering, kassahantering, försäljning i cafeteria och pub med alkoholservering, diskhantering, utkörning till konferenslokaler och lokalvård.

Dina kunskaper och kompetenser

Vi söker dig som har

  • gymnasial utbildning och några års erfarenhet av lokalvårdsarbete och restaurangarbete med erfarenhet från restaurang, storkök, cafeteria, hotell eller likande arbetsplats
  • körkort med B- behörighet
  • goda kunskaper att behärska svenska i tal och skrift, samt ha goda kunskaper i engelska talet. 

Som alla medarbetare och ledare hos oss förväntas du kunna arbeta uppdragsorienterat, utvecklingsinriktat, dialoginriktat, ha god självkännedom och bidra genom att vara ett föredöme.
Läs mer om våra medarbetar- och ledarkriterier.

För att passa i denna roll ska du vara serviceinriktad, kundfokuserad, självgående och initiativrik. Du har god förmåga att jobba i team, såväl som att jobba självständigt.

Om anställningen

Vi erbjuder dig en anställning med timlön till och med 31 december 2024, med möjlighet till förlängning. Anställningen är en intermittent anställning och varje kommande anställningstillfälle utför en separat anställning. Tjänstgöringsgrad kommer att variera.

Din placeringsort kommer att vara Revinge och resor i anställningen förekommer.

Om oss

Enheten för internat har i uppgift att tillhandahålla kurs- och konferensservice, studentservice och reception. I detta ingår att tillhandahålla hotell-, restaurang- och lokalvårdstjänster.

Alla vi som arbetar på MSB förväntas och ska bidra till ökad jämställdhet och likabehandling för en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

Läs mer om vår organisation, förmåner och hur det är att arbeta hos oss

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Lars Geist. Fackliga företrädare är Thomas K Nilsson (Saco-S), Rutger Granberg (ST) och Ann-Britt Paradis (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Välkommen med din ansökan senast den 13 juli 2024

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad -
Ort Revinge
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/116
Publicerat 2024-07-03
Sista ansökningsdag 2024-07-13

Tillbaka till lediga jobb