Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi har även uppdrag som rör planering och samordning av det civila försvaret. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, regioner, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från lokalt till globalt.


Jämställdhet och likabehandling är en grund för MSB:s arbete internt och gentemot Sveriges befolkning. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

MSB Revinge bedriver utbildningar inom samhällsskydd och beredskap. Vi genomför grund – och vidareutbildningar inom räddnings- och säkerhetsområdet samt samverkansutbildningar både nationellt och internationellt. Vi är ca 100 medarbetare varav hälften är lärare.

MSB Revinge är en del av MSB:s utbildningsverksamhet. Vi utbildar personal för samhällsviktiga funktioner där utbildning ska möta dagens och framtidens krav.

Enheten för teknik och service ansvarar bl.a. för att tillhandahålla och underhålla utbildningsanordningar, materiel, utrustning och fordon.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som servicetekniker innebär bl. a reparationer, underhåll, vård och kontroll av våra fordon, brandutrustning och maskiner. Kontinuerlig kontroll av brandutrustningen och maskiner.

Som servicetekniker ingår det att ge service till MSB Revinges studenter, kursdeltagare, lärare och annan personal.

Din kompetensprofil­­

Du skall ha fordonsteknisk/verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig gymnasieutbildning och Brandmansutbildning (lägst deltidsbrandman). Ett krav är att du har B- och C-körkort. Meriterande är om du har truck- och hjulastarförarbevis.

Du ska ha minst 3 års erfarenhet som fordons-, verkstads- eller servicetekniker, med vana av svetsning, samt minst 1 års erfarenhet som brandman.

Du ska vara bra på att uttrycka dig på engelska då vi har kurser med studenter från andra länder.

Vi ser att du behöver vara van vid att ta egna initiativ, vara självgående och ha lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad med intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Vi ser även att det är bra att vara strukturerad för att kunna arbeta på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Anställningsform

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Revinge. MSB tillämpar provanställning.

Vill du få mer information?

Kontakta enhetschef Kjell-Erik Jarlsborg. Fackliga företrädare är Ann-Britt Paradis (Seko), Dennis Göransson (ST) och Thomas K Nilsson (Saco-S). Samtliga nås via växelnumret 0771-240 24

Din ansökan ska vara inkommen till MSB senast 31 december 2018, märkt med referensnummer 2018/198. Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2018/198
Publicerat 2018-11-28
Sista ansökningsdag 2018-12-31

Retour aux postes vacants