Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Sandö

MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi har även uppdrag som rör planering och samordning av det civila försvaret. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, regioner, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från lokalt till globalt.


Jämställdhet och likabehandling är en grund för MSB:s arbete internt och gentemot Sveriges befolkning. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

Vi söker handläggare inom nätbaserat lärande till vår enhet, Centrum för lärande och media (CLM), som kan skapa kurser i Moodle. CLM arbetar med att utveckla flexibla utbildningsformer vid myndigheten och har både IT-pedagogiskt utvecklingsansvar och systemansvar i kurser, utbildningar och projekt. Det handlar bl. a. om de kurser och utbildningar som MSB tillhandahåller för studerande runt om i Sverige inom "Lagen om skydd mot olyckor", interna personalutbildningar samt andra typer av kurser inom samhällsskydd och beredskap.

Dina arbetsuppgifter

  • Utveckling av utbildningar och kurser i MSB:s nya LMS, som är baserad på Moodle, med fokus på lärar- och studerandeperspektivet.
  • Svara för att flytta över befintligt utbildningsmaterial från nuvarande LMS (Fronter) till den nya.
  • Kurs- och användaradministration i Moodle LMS

Din kompetensprofil 

Vi söker dig som har erfarenhet av att bygga kurser från noll i Moodle. Du har en utbildning med IT-pedagogisk inriktning, eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har förmåga att sätta dig in i lärar-/studerandeperspektivet, kan hantera nya och varierande ämnen samt olika ämnesexperter, och har förståelse för mål och syften i en kursplan. Har du erfarenhet av att administrera i Moodle är det ett plus. Det är också en fördel om du har arbetat med andra lärplattformar.

I våra uppdrag förväntas du kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som på engelska.

Vi kommer att fästa mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter. 

Anställningsform

Tjänsten är tidsbegränsad till 2019-12-31. Möjlighet finns att diskutera anställningsort och anställningsomfattning. Tjänsten kan eventuellt övergå till en tillsvidareanställning.

Tjänsten kan innebära resor inom Sverige.

Vill du få mer information?

Har du frågor så kontakta verksamhetschef AnnKristine Elfvendal eller IT-pedagog Helena Wiklund för frågor om arbetsuppgifter. Fackliga företrädare är Jörgen Mähler (Saco), Robert Ullmark (OFR-ST), Leif Fröhlén (Seko). Samtliga når Du på 0771-240 240vx.

Skicka enbart personligt brev och CV. Betyg, intyg och andra handlingar kommer vi att efterfråga först i ett senare skede av rekryteringsprocessen.

Din ansökan

ska vara inkommen till MSB senast 2018-12-17, märkt med referensnummer 2018/185. Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

 

 

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Sandö
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/185
Publicerat 2018-11-21
Sista ansökningsdag 2018-12-17

Zurück zu Stellenangeboten